NewUser Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Cześć, mam rozwaloną obręcz Alexrims MD17 w moim rowerze. W serwisie obręcz+przełożenie ze starej do nowej wszystkiego to koszt 130zł. Czy dostanę w podobnej cenie koło, które będzie lepsze ? Dodam, że tam praktycznie wszystko nowe, bo rower mam od niedawna, a pechowo pożyczyłem rower bratu i nie wiem jak ale obręcz nie do naprawy. Dodam, że sam się za to nie zabiorę, bo nie mam na ten temat pojęcia, a złe zaplecenie to kolejne koszta. Odnośnik do komentarza
ArturB Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Koło, przednie czy tylne?. Hamulce, v-brake czy tarczowe? Jaki rozmiar koła? Odnośnik do komentarza
NewUser Opublikowano 30 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 A kurcze zapomniałem o napisaniu o rowerze. Hamulce tarczowe, tylne koło 28". https://www.romet.pl/Rower,ORKAN_4_M,10,698,699,14460,2016.html Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Wątpię że dostaniesz lepsze. Przeplecenie koła to zwykle 50. Czyli za obręcz liczą 80. Za 150 to jakiegoś chińczyka badziewiaka. Odnośnik do komentarza
Nath147 Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 pewnie doszedł jeszcze koszt nowych szprych, wycentrowanie koła na starych może być trudne :) ja bym naprawiał, będziesz miał oba jednakowe koła, za 130 zł lepszego nie kupisz, a jeszcze może tarcze trzeba będzie wymieniać bo będzie IS6 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi