rock4choice Opublikowano 20 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Dzień dobry (dobry wieczór) wszystkim, to mój pierwszy post - chciałbym zwrócić się w nim do was drodzy forumowicze z prośbą o wypełnienie krótkiej ankiety, która pomoże mi przy napisaniu pracy magisterskiej (temat: Internet jako kanał sprzedaży i dystrybucji rowerów). Ankieta dotyczy waszych spostrzeżeń nt. kupowania rowerów w internecie. Link do ankiety: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdL89r4jUMKsVEawEiPd_0AglZV9Aixl8XUjQgE5ESl_lIqKA/viewform?usp=sf_link Przy okazji chciałbym też zwrócić się z pytaniem do osób zorientowanych w temacie - czy ktoś może orientuje się, z jakiego źródła mógłbym zdobyć w miarę wiarygodne i aktualne dane statystyczne na temat polskiego rynku rowerowego? W internecie jest sporo różnych informacji, ale niestety momentami nie pokrywają się ze sobą, co wprowadza mieszane odczucia - nie mam pewności, czy są wiarygodne. Większość jednak bazuje na tym raporcie: https://rowery.pl/aktualnosci/newsy/2362-polski-rynek-rowerowy-w-2016-wyniki-badan.html. Z góry dziękuję za poświęcony czas. Piotr Odnośnik do komentarza
NoOnesThere Opublikowano 20 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Ankieta wypełniona. Życzę powodzenia w pisaniu pracy. Odnośnik do komentarza
rock4choice Opublikowano 20 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Dziękuję (za ankietę) i nie dziękuję (za życzenia, żeby nie zapeszyć) :) Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 20 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Również wypełnione i także życzę powodzenia :) Aż sama ciekawa jestem, jakie będą wyniki. Odnośnik do komentarza
rowerowy365 Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Poszło. Jak skończysz to wrzuć tu wyniki. Chętnie poczytam. Odnośnik do komentarza
rock4choice Opublikowano 21 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Również wypełnione i także życzę powodzenia :) Aż sama ciekawa jestem, jakie będą wyniki. Dziękuję :) Jeśli to naprawdę kogoś interesuję, to ja te wyniki chętnie udostępnię w formie wykresów po odrobieniu się z pracą i po obronie, może komuś do czegoś się przydadzą. Ja - tak jak napisano w ankiecie - potrzebuje ich tylko do pracy mgr. Ze swojej strony ponowię tylko pytanie, czy ktoś gdzieś w internetach widział/czytał jakieś statystyki nt. rynku rowerowego, lub po prostu wie gdzie można o takie dane pytać? Dzisiaj złaziłem całe Bike Expo w Kielcach i szczerze mówiąc niewiele w tym temacie udało mi się uzyskać. Odnośnik do komentarza
lukasz.przechodzen Opublikowano 22 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Możesz w tym temacie uderzyć do Polskiego Stowarzyszenia Rowerowego. Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 22 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Czytałam, ale niestety nie wiem nawet, jak w ogóle Ci podpowiedzieć :) Z wynikami zapoznam się bardzo chętnie. Fajnie, że chcesz je udostępnić. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi