woytaski Opublikowano 10 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Jakie siodło zamiast w/W? Rower crossowy, obecne przy dłuższej jeździe daje się we znaki... Coś polecacie? Coś co można w ciemno brać? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
krzysiekw Opublikowano 10 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Co tyłek to opinia :P , tak więc nikt Ci nie napisze kup takie a takie i będzie super. Ja przerobiłem chyba z pięć różnych zanim znalazłem to swoje, śmigam na WTB Rocket i sobie chwalę, ale nikt nie zagwarantuje że przypasuje też Tobie ;) Odnośnik do komentarza
rowerowy365 Opublikowano 10 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Dokładnie tak. Nie ma jednego jedynego. Ja jeżdżę na fabrycznym i trochę dupsko boli ale nie na tyle, żeby chciało mi się wymieniać siodło. jedź do dobrego sklepu, sprawdź ustawienie kości w tyłku, pogadaj z obsługą. Są sklepy, gdzie możesz przymierzyć się do siodła. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 10 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 https://www.decathlon.pl/siodo-sport-confort-500-id_8351502.html https://www.decathlon.pl/siodo-sport-confort-900-el-id_8325345.html W Decathlonie jak nie ma śladów użytkowania to możesz oddać. Owijasz pręty taśmą klejącą i testujesz. Odnośnik do komentarza
MariuszK Opublikowano 25 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Witam jeżdżę bez pieluchy trasy ponad 100 km rekord 300 km wysiedziałem na tym author sono jak dla mnie idealne zero otarć bólu W tym roku sprzedałem rower z tym siodełkiem nowy rower miał te siodełko co ty ale po kilku przejażdżkach stwierdziłem ze jednak kupuje znowu author sono i od razu po kupnie komfort wrócił Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi