Sebastiansca Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Witam serdecznie ;) Tak jak w tytule -szukam roweru mtb do 5000 zł ,mam 180 wzrostu i ważę 87 kg. Koło 27.5 CZY 29 nie wiem ,które jest lepsze ponieważ jeździłem wcześniej na 26.Ilość blatów 2 czy 1 .Rower będzie używany głównie w lesie ,podjazdy ,zjazdy ,polany ,trochę szosa do dojazdu do lasu :) chodzi o rower HT MTB ,W internecie jest pełno ofert i sam nie wiem jaki wybrać :) Jakie modele polecacie ?? Licze na pomoc:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Przeszukaj wątki. Były tam różnie propozycje. Takie, które na szybko mi przychodzą do głowy: Accent Peak SLX Romet Mustang 29 3 Kross Level b7 Specialized Crave Jeśli nie zamierzasz się ścigać w wyścigach XC to polecałbym 2x10 lub 2x11. Koło przy tym wzroście tylko i wyłącznie 29. Rozmiar ramy 19 cali, u większości producentów jest to L. Skąd jesteś? Odnośnik do komentarza
Danio121 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Kross level B8 z 2016 roku można znaleźć za dobre pieniądze Odnośnik do komentarza
Sebastiansca Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Świdnica dolnośląskie Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 To okolice kolarskie. Nie wiem jak ze sklepami rowerowymi na miejscu ale Wałbrzych jest bardzo aktywny kolarsko więc na pewno dobre sklepy mają. Odnośnik do komentarza
Sebastiansca Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 W Świdnicy tez są sklepy rowerowe , tylko chodziło mi o to jaki model się opłaca do kwoty 5000zl :) Odnośnik do komentarza
TheGlazina Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 W tej cenie aluminiowy Rose Count Solo 2. Obejrzyj na YT film Szajbajka o tym rowerze. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 W tej cenie aluminiowy Rose Count Solo 2. Obejrzyj na YT film Szajbajka o tym rowerze. http://velonews.pl/posts/4683-rose-count-solo-niezawodny-rower-za-przyzwoite-pieniadze Odnośnik do komentarza
Sebastiansca Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Dzięki wielkie :) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi