Skocz do zawartości

Zmiana tarcz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zamierzam zmienić 2 tarcze w moim rowerze, tarcze są w rozmiarze 160mm chciałbym je wymienić na 180mm. Pytanie czy mój amortyzator to wytrzyma? Manitou Black Comp 120mm.

Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Dlaczego miałby nie wytrzymać. Tylko z tyłu nie ma potrzeby stosować takiej tarczy. Z przodu tak. Potrzebujesz jeszcze adapter do zacisku, który oddali klocki.

Opublikowano

Nie musisz wymieniać klocków. Bikestacja to najgorszy sklep online. Kup gdzie indziej. Nie dawaj zarabiać oszustom.

Jak masz normalne Shimano to kup tarcze SLX.

Opublikowano

Kupowałem u nich torbę Zator. Chciałem dwie. Najpierw ściemniali że zaraz będą, potem przesuwali terminy. W końcu napisali że mają jedną. Wysyłali w nieskończoność. W końcu doszła niekompletna. Bez pasków. Wszelkie próby kontaktu spełzły na niczym. Więc na podstawie własnych doświadczeń uważam ich za oszustów. Jest też mnóstwo podobnych wpisów na ten temat na FB potwierdzających podobne przypadki. Sklep cieszący się wyjątkowo złą sławą.

Opublikowano

Ja też nie byłem zadowolony z zakupów w Bikestacji. Ceny mają bardzo dobre, ale nie dotrzymują terminu wysyłki. Mieli mi wysłać koła i kilka drobiazgów w 3-4 dni a wysyłali 2 tygodnie. Jak zadzwoniłem po kilku dniach to usłyszałem, że "dzisiaj wysyłamy", ale oczywiście zostałem oszukany. No i po co tak kłamać? A ton wypowiedzi człowieka, który odebrał telefon był taki, jakby mi chciał powiedzieć: "spierda*** na drzewo". Z czymś takim spotkałem się tylko w tym sklepie.

Opublikowano

Ja jestem z branży usługowej w której pojęcie "Customer Service" jest bardzo istotne. Więc tam gdzie zostałem źle obsłużony nie kupuję. Sklepów z częściami jest setki. Niedawno robiłem zakupy w rzeszowskim sklepie sporti.pl. Ceny były bardzo dobre i zostałem bardzo dobrze obsłużony.