macko12 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Może warto też się zastanowić nad http://www.arkus.sklep.pl/rower-cube-attention-29-czarnozielony-2016-p-9199.htmlrównież dobra propozycja ;) Odnośnik do komentarza
piterrrxd Opublikowano 30 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Ciekawa propozycja, tylko trzeba by odrazu wymienić hamulce na deorki. Rama chyba bez traperowanej główki? Odnośnik do komentarza
macko12 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Raczej bez trapezowej, ale wszystkiego nie da się mieć w tej cenie. Z hamulcami można się wstrzymać chyba że dla Ciebie będą nie wystarczające. Chyba ze możesz więcej dołożyć to zobacz Canyon Grand Canyon 4.9 bo teraz jest promocja Odnośnik do komentarza
piterrrxd Opublikowano 30 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Ten chyba ma jeszcze niższe hamulce? Unibike Flite w niżej cenie ma Deorki M615. Z tego co doczytałem sklep robi przegląd zerowy przed wysyłką i podbija kartę gwarancyjną, więc problemów z gwarancją nie ma. Jedno co bym w nim wymienił to amor - SR SUNTOUR XCR-Air jest chyba drogi w eksploatacji? Odnośnik do komentarza
piterrrxd Opublikowano 3 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Byłem dzisiaj w dwóch sklepach i przejechałem się szosą po dosyć nierównym i dziurawym parkingu - było o wiele lepiej, niż przypuszczałem no i czuć tą lekkość jazdy :) W każdym MTB do tej kwoty coś mi nie pasowało, tak więc przekonałem się do szosy. Jutro jadę do Katowic po Huragana 3 ;) Odnośnik do komentarza
macko12 Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 To super ze decyzja podjęta. Mam nadzieje ze będziesz zadowolony. Mógłbyś napisać co testowales z MTB i co w nich Ci nie pasowało może komuś się przyda? ;) Odnośnik do komentarza
piterrrxd Opublikowano 3 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Przy jeździe wszystko było w porządku, bardziej chodzi o osprzęt. Albo słabe hamulce, albo słaby amor, albo słabsza korba. Generalnie nie znalazłem roweru (w tej cenie oczywiście), w którym nie chciałbym na start czegoś zmienić. W romecie jedynie siodełko odrazu do odstrzału, może na miejscu odrazu zamienię na coś bardziej dopasowanego do mnie :) Odnośnik do komentarza
piterrrxd Opublikowano 4 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Byłem dziś w sklepie Rometa i niestety rower miał ślady użytkowania - w tym mocno porysowana klamkomanetka. Trochę to dziwne, w końcu to ma być nowy rower. Sprzedawca nawet nie zainteresował się tym faktem. Trochę mnie to zirytowało, bo niepotrzebnie jechałem i straciłem czas - o takich wadach mogli wspomnieć w rozmowie mailowej. Byłem również w decathlonie, ale Tribany 540 są już niedostępne :( Zostało mi chyba tylko zamówienie Huragana wysyłkowo z allegro, niestety nie ma rozmiaru 56. Jest tylko 58 i chyba zaryzykuję - najwyżej poprzymierzam się w domu i zwrócę jeśli będzie niewygodnie. Według kalkulatora jestem na pograniczu ramy 56 i 58 (wzrost 188, noga 88). Odnośnik do komentarza
NoOnesThere Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Przy takich warunkach fizycznych jak Twoje rozmiar 58 będzie odpowiedni. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Przy takich warunkach fizycznych jak Twoje rozmiar 58 będzie odpowiedni. +1 Odnośnik do komentarza
piterrrxd Opublikowano 5 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Zamówiłem 58, jutro się przekonamy czy będzie pasować :) Odnośnik do komentarza
piterrrxd Opublikowano 6 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Rower jest już u mnie, cały i zdrowy :) Muszę tylko wybrać się do serwisu na delikatne centrowanie kół. No i pompowanie, bo jeszcze nie mam czym tego zrobić - polecicie jakąś niedrogą, dobrą pompkę z manometrem? :P Odnośnik do komentarza
macko12 Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Piękny ? Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Gratuluję. Pompki są albo dobre albo niedrogie. Niedrogie to w Lidlu. Dobra jest np. ta: https://www.decathlon.pl/pompka-rowerowa-podogowa-900-id_8385480.html Odnośnik do komentarza
niet Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Piękny. ja mam słabość do Rometów:D Gratulacje! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi