jajacek Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Przeczytaj ten wątek: https://www.forumrowerowe.org/topic/206918-rower-czy-warto-indiana-x-pulser-59/ Odnośnik do komentarza
magicbike Opublikowano 8 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Dzięki. Przeoczyłem. Od poprzedniego posta przyglądam się Mustangowi 1 i muszę przyznać , że mam dylemat ;) Odnośnik do komentarza
magicbike Opublikowano 20 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Dzięki Jacku za podpowiedzi. Po dość długich rozmyślaniach wybór padł na Mustanga 29 1. Cieżko dostać ten rower. Rocznika 2017 praktycznie już nie ma. Zamówiłem. Mam nadzieję, że za chwilę nie dostanę telefonu z info., że jednak już jest wyprzedany, a jeden już taki miałem ;] Odnośnik do komentarza
magicbike Opublikowano 24 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 jajacek - jednak Indiana to Kross. Dziś dowiedziałem się, że rowery dla właściciela Media Expert w ramach podpisanej umowy robi Kross. Odnośnik do komentarza
pjk77 Opublikowano 9 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Witam Czy przednią tarczę hamulcową można bez problemu wymienić na 180 mm? Pozdrawiam, Przemek Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 9 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Można. Ale trzeba dokupić adapter. Nie starcza 160? A ile ważysz? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi