rock85 Napisano Sierpnia 7, 2015 Zgłoś Share Napisano Sierpnia 7, 2015 Fajna opcja byłaby chatu tutaj, porozmawiać online. Cytuj Link to postu
Marek Napisano Sierpnia 7, 2015 Zgłoś Share Napisano Sierpnia 7, 2015 o tak, zgadzam się Cytuj Link to postu
lukasz.przechodzen Napisano Sierpnia 7, 2015 Zgłoś Share Napisano Sierpnia 7, 2015 Mam taką opcję na tym silniku forum, żeby otworzyć czat na którym może dyskutować do 5 forumowiczów jednocześnie. Zobaczę co da się zrobić :) Cytuj Link to postu
pawel3373 Napisano Sierpnia 7, 2015 Zgłoś Share Napisano Sierpnia 7, 2015 No niezły pomysł! Cytuj Link to postu
lukasz.przechodzen Napisano Sierpnia 11, 2015 Zgłoś Share Napisano Sierpnia 11, 2015 Udało mi się uruchomić czat, link znajdziecie na samej górze pod logiem forum. Tylko grzecznie mi tam :) Cytuj Link to postu
Acia Napisano Sierpnia 17, 2015 Zgłoś Share Napisano Sierpnia 17, 2015 tylko historia nie działa:( Więc nie widać co kto pisał i co chciał:) Cytuj Link to postu
lukasz.przechodzen Napisano Sierpnia 17, 2015 Zgłoś Share Napisano Sierpnia 17, 2015 Taki skrypt czatu daje mi forum i niestety na razie nie mam weny żeby grzebać w poszukiwaniu czegoś innego.Coś mi się kojarzy, że może chodzić o Shoutbox, ale odłożę ten temat na trochę później. Cytuj Link to postu
lukasz.przechodzen Napisano Grudnia 21, 2015 Zgłoś Share Napisano Grudnia 21, 2015 Udało mi się uruchomić Shoutbox :) Znajdziecie go na stronie głównej na samym dole oraz w zakładce Czat. Wyświetlać się tam będzie ostatnie 50 wpisów, a resztę można znaleźć w zakładce Archiwum. Cytuj Link to postu
Polecane posty