rock85 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Fajna opcja byłaby chatu tutaj, porozmawiać online. Odnośnik do komentarza
Marek Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 o tak, zgadzam się Odnośnik do komentarza
lukasz.przechodzen Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Mam taką opcję na tym silniku forum, żeby otworzyć czat na którym może dyskutować do 5 forumowiczów jednocześnie. Zobaczę co da się zrobić :) Odnośnik do komentarza
pawel3373 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 No niezły pomysł! Odnośnik do komentarza
lukasz.przechodzen Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udało mi się uruchomić czat, link znajdziecie na samej górze pod logiem forum. Tylko grzecznie mi tam :) Odnośnik do komentarza
Acia Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 tylko historia nie działa:( Więc nie widać co kto pisał i co chciał:) Odnośnik do komentarza
lukasz.przechodzen Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Taki skrypt czatu daje mi forum i niestety na razie nie mam weny żeby grzebać w poszukiwaniu czegoś innego.Coś mi się kojarzy, że może chodzić o Shoutbox, ale odłożę ten temat na trochę później. Odnośnik do komentarza
lukasz.przechodzen Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udało mi się uruchomić Shoutbox :) Znajdziecie go na stronie głównej na samym dole oraz w zakładce Czat. Wyświetlać się tam będzie ostatnie 50 wpisów, a resztę można znaleźć w zakładce Archiwum. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi