jajacek Opublikowano 26 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 To już któryś post wskazujący że Romet obniżył ceny bo nie wytrzymywał konkurencji. Dla przykładu rower szosowy Huragan 4 obniżył z ponad 5 tys na jakieś 3,5 żeby konkurować z Decathlonem. Chyba idą ciężkie czasy dla Rometa. Odnośnik do komentarza
krzysiekw Opublikowano 26 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Za to dobre dla nas :D Odnośnik do komentarza
Losz Opublikowano 26 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Zobaczymy co z tego wyjdzie... Ma ktoś ten rower i może go ocenić... Bo jeszcze się waham czy to na pewno dobry wybór... Odnośnik do komentarza
Losz Opublikowano 29 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Czy macie może alternatywę dla Rometa Mustang 2.0 bo okazuje się że modele 2017 zejdą z linii produkcyjnej dopiero w połowie maja... Odnośnik do komentarza
rowerowy365 Opublikowano 29 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Kiedyś interesowałem się czymś takim http://nrowery.pl/rowery/mtb-29/cayon-slx Co prawda nie tym modelem ale samą marką. Może się przyda. Odnośnik do komentarza
slipio Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Jak już pisano, Romet ostro obniża ceny walcząc o rynek. Topowa szosa Huragan CRD - pełny carbon i pełna ultegra, linki w ramie, ładne malowanie, koła od dt swiss, wyścigowa geometria, waga ok 7,5kg ma kosztować 8000. To tez niezła cena. Odnośnik do komentarza
Losz Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 No właśnie dlatego czekam, ale już mnie nosi być może koniec maja ma być dostepny... I nie wiem co robić Odnośnik do komentarza
Losz Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 A więc rowerek znalazłem z uwagi na pogodę tylko jedno foto z domu... Mustang 2 2016 wersja exportowa do Hiszpanii.... Export w tym wypadku = gorsze ogonki, ale już się dogadałem że sprzedawca odnośnie rekompensaty.... Reszta zgodna ze specyfikacją W najbliższym czasie jeżeli pogoda pozwoli wkleje więcej fotek... Wysłane z mojego STV100-4 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi