tmilosz Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Witam, mam możliwość kupna prawie nowego roweru KALKHOFF VINTAGE 30G. Cena ok 2500 zł.Czy to dobry producent? Czy cena za ten rower nie jest zbyt wysoka?Czy taka rama jest wygodna do jazdy?(sam teraz nie mogę tego sprawdzić).Link do strony producenta: http://www.kalkhoff-bikes.com/en/bikes/2015/my-bike/my-style/vintage-30-30-g.html. pozdrawiam tmilosz Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Firmy nie znam ale to nie ma dużego znaczenia. Rower trochę old school ale osprzęt niezły. Cena wydaje się bardzo rozsądna. A czy wygodny? Do jazdy po nawierzchniach utwardzonych raczej tak. Odnośnik do komentarza
MaciejRutecki Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 "Czy taka rama jest wygodna do jazdy?" A gdzie i jak zamierzasz jeździć?Faktycznie, osprzęt dobry, pytanie gdzie będzie wykorzystywany. Odnośnik do komentarza
tmilosz Opublikowano 7 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Witam, dziękuję za odpowiedzi. Głównie w mieście. Ale planuję ze znajomymi bardziej ambitne wycieczki trekkingowe z sakwami do Niemiec, Czech. Odnośnik do komentarza
MaciejRutecki Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Witam, dziękuję za odpowiedzi. Głównie w mieście. Ale planuję ze znajomymi bardziej ambitne wycieczki trekkingowe z sakwami do Niemiec, Czech. No to myślę, że jest wystarczający: do miasta aż nadto, a na wycieczki (o ile nie w trudnym terenie) będzie wygodny (szczególnie dzięki ramie i siodełku). Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi