michsmm Opublikowano wczoraj o 13:28 Opublikowano wczoraj o 13:28 Co wybrać? Spec chisel 2021r ,spec epic karbon ht 2020-22 r ,lapierre prorace cf 6.9, rockrider 540 race,ghost lector sf
ernorator Opublikowano wczoraj o 15:57 Opublikowano wczoraj o 15:57 Przerzutki, korba, hamulce, koła - wypisz co maja a najlepiej jeszcze linki do modeli żeby można było zobaczyć ramę.
jajacek Opublikowano wczoraj o 18:03 Opublikowano wczoraj o 18:03 Miałem dwa różne Spece Chisel Expert 2018. Jeden na GX 1x, drugi na SLX 2x. Świetne rowery. Mega komfortowe. Teraz mam Speca Epica Hardtaila na Foxie, XT/XTR, z myk-mykiem Speca na dobrych kołach alu. Jest to rower deczko lżejszy i dużo sztywniejszy. Bardziej ścigancki. Co bardziej odpowiada moim obecnym potrzebom. Robi u mnie też za gravela na innych kołach i oponach, bo uważam gravela ze sztywnym widelcem za nieporozumienie. Lapierre MTB i Ghost nie miałem do czynienia. Zbankrutował ich właściciel, więc będą wyprzedaże w dobrej cenie. Rockrider Race 540 ma tu na forum sporo ludzi. Taki rekreacyjny MTB. Amor Manitou Markhor moim zdaniem do max 80 kg. Heble i tarcze do wymiany.
Rekomendowane odpowiedzi