karol1994czx Opublikowano 16 Sierpnia Opublikowano 16 Sierpnia Cześć, chciałbym poinformować, że jakby ktoś potrzebował pancernych opon treningowych w cenie 3 piw, to na stronie specializeda trwa obecnie wyprzedaż różnych artykułów w tym między innymi opony w rozmiarze 25c color=330716-205402&searchText=00021-4521&utm_source=klaviyo&utm_medium=email&utm_campaign=b2c_f_global_scom-order-confirmation_v1.0.5&_kx=jOGJPKL7WTs0d4zEWPGnQSz4TMDMSjpiLImbCUXbdnc.NHdUx9 . Sam kupiłem 4 szt Są też na wyprzedaży mostki specialized multi comp, które bardzo lubię https://www.specialized.com/pl/pl/mostek-comp-multi/p/156570?color=228546-156570 i też zamówiłem by nadać więcej agresji mojemu specializedowi roubaix. Obecnie jestem na etapie optymalizacji roweru pod kątem aerodynamiki by przejeżdzać bez problemu solo trasy 100 km ze średnią prędkością > 34km / h Mam nadzieję, że komuś pomogłem. Czuję ogromną wdzięczność dla tego forum, bo dzięki Wam w zeszłym roku udało mi się kupić dla brata bardzo przyzwoicie wyposażoną nową Meride 500 za śmieszne 1800 zł. I tym samym mam stałego partnera do objeżdżania okołolubelskich lasów . Pozdrawiam
Greg29 Opublikowano 17 Sierpnia Opublikowano 17 Sierpnia Dzięki za info. Trochę już się wyprzedali niestety i mało co zostało ☹️
Rekomendowane odpowiedzi