wentura Opublikowano Sobota o 04:38 Udostępnij Opublikowano Sobota o 04:38 Tak jak, w temacie poszukuje siodła o wąskim nosku ponieważ w udzie mam ponad 7Ocm a dzisiejsze siodła mają strasznie szerokie noski. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano Sobota o 05:44 Udostępnij Opublikowano Sobota o 05:44 Specialzed Toupe. Uzywam w szosie. Odnośnik do komentarza
wentura Opublikowano Sobota o 06:35 Autor Udostępnij Opublikowano Sobota o 06:35 Teoretycznie własnie nad nim się tylko zastanawiałem i przyznam, że nie wiedziałem o nim nic, ale skoro ty nie narzekasz to może być to. Odnośnik do komentarza
wentura Opublikowano Sobota o 06:44 Autor Udostępnij Opublikowano Sobota o 06:44 jeszcze mam na oku Specialized Romin Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano Sobota o 09:31 Udostępnij Opublikowano Sobota o 09:31 Z tym że np. pomiędzy Toupe Comp a S-Works Toupe , które używam jest spora różnica w budowie. Mimo podobnego wyglądu. Romin nigdy nie testowałem. Specialized ma teraz program testowy siodełek. Sugeruję wypożyczyć. To są siodła wyścigowe, raczej pod lekkiego użytkownika. Ja kupuję zwykle ściągnięte z roweru i wystawione na OLX. Parę dni czasem nie wystarcza na rzetelne testy. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi