krix Opublikowano wczoraj o 12:19 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 12:19 Tam możesz założyć np. korbę 36x22 albo 38x24 i kasetę stalową 11x36. Na 22x36 praktycznie wszędzie podjedziesz. To jest 0.611. Czyli odpowiada przełożeniu 32x52. 24x36 = 32x48 Na dobrym łańcuchu sądzę że się cały sezon pojeździ.Ale przekosy w kierunku dużej zębatki są takie same jak w 1 x 12? Tylko stopniowanie się poprawia?Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano wczoraj o 12:39 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 12:39 Ja masz napęd 2x i nie piłujesz na przekosach to nie niszczysz tak kasety i łańcucha. No i kaseta cała stalowa. Zębatkę korby stalową też idzie kupić. Odnośnik do komentarza
krix Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu Czy ktoś z Was ma doświadczenie nt. ram Cannondale Trail SL ? Modele Cannondale Trail SL 1/2/3/4Ile to waży?Dopiero teraz mnie oświeciło, że te ramy mają sztywne osie, możliwość 2x, dziurki na bagażnik i stopkę. To je to. Tylko czy rama jest w okolicach np Meridowej Lite typu 1800 gramów?Przepraszam, że w tym wątku. Mogę zalożyć nowy. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi