wierzbajol Opublikowano Piątek o 21:32 Udostępnij Opublikowano Piątek o 21:32 Jak w tytule, czy ktoś z Was używa i może polecić coś sensownego do osobówki - chciałbym jakąś większą matę tak aby był zapas i możliwość zabezpieczenia elementów wnętrza auta. Odnośnik do komentarza
APZ Opublikowano Piątek o 23:28 Udostępnij Opublikowano Piątek o 23:28 Ja kupiłem duże koce wojskowe (z demobilu, ale nowe). Opatulam nimi rowery i wystarcza. Tanio, miękko i można użyć też do innych celów. Wożę rowery na leżąco i też na stojąco (po demontażu przednich kół). Zdjęte kola wtedy też mają swój kocyk ochronny. Koce znalazłem chyba na olx lub allegro. Odnośnik do komentarza
wierzbajol Opublikowano Niedziela o 22:04 Autor Udostępnij Opublikowano Niedziela o 22:04 W dniu 22.03.2025 o 00:28, APZ napisał(a): Ja kupiłem duże koce wojskowe (z demobilu, ale nowe). Opatulam nimi rowery i wystarcza. Tanio, miękko i można użyć też do innych celów. Wożę rowery na leżąco i też na stojąco (po demontażu przednich kół). Zdjęte kola wtedy też mają swój kocyk ochronny. Koce znalazłem chyba na olx lub allegro. Jakich mniej więcej wymiarów są te koce ? Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano Niedziela o 22:10 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 22:10 Od wielu lat wozimy rowery w pokrowcach Zator XL. Jak rama M to wchodzi z tylnym kołem. Przednie trzeba ściągnąć. W większych ramach oba. Odnośnik do komentarza
wierzbajol Opublikowano Niedziela o 22:13 Autor Udostępnij Opublikowano Niedziela o 22:13 Szukam czegoś bardziej budżetowego 😉 Odnośnik do komentarza
APZ Opublikowano Niedziela o 22:32 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 22:32 27 minut temu, wierzbajol napisał(a): Jakich mniej więcej wymiarów są te koce ? Pewnie są różne ale chyba 150-170 x 200-220. Odnośnik do komentarza
APZ Opublikowano Niedziela o 22:33 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 22:33 A rower 29" MTB ma długość maksymalnie 190 cm więc da się go ochronić kocem. Dwoma na pewno. Cena jednego w okolicach 60-150 zł. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano wczoraj o 05:01 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 05:01 Szukałbym w takim razie używanych pokrowców na OLX/Allegro. Pokrowiec ma dużo zalet. Oprócz Zatora popularne były pokrowce z Decathlonu i Accenta. A Zator miał też taką tańszą pelerynkę zamykaną na zamek. Od biedy niezłe były pokrowce z Lilda nakładane na rower od góry, takie zabezpieczające przed deszczem. Kosztowały 50 zł ale były stosunkowo solidne i na dole miały ściągacze. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi