Szwedacz Opublikowano 23 Marca Udostępnij Opublikowano 23 Marca Zaraz od dyskutowania MTB vs cross przejdziemy do turystyków z kołami na podwójnej dętce z uszczelniaczem 😉 Odnośnik do komentarza
Hubbb Opublikowano 2 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia Dzięki za wszystkie wiadomości, trochę się dokształciłem i dobrze wygląda Kona Sutra LTD. Do tego po ponownym szukaniu opcji mam 2 inne którymi jestem zainteresowany: Canyon Grizl 7 Specialized diverge comp e5 grill wydaje się lepszy na szutry i dłuższe wyprawy, za to specialized na miasto. Pytanie czy to są jakieś znaczące różnice, czy jednak każdy się sprawdzi i będzie sprawiał przyjemność 😀 Odnośnik do komentarza
Pepe75 Opublikowano 3 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 12 godzin temu, Hubbb napisał(a): Dzięki za wszystkie wiadomości, trochę się dokształciłem i dobrze wygląda Kona Sutra LTD. Do tego po ponownym szukaniu opcji mam 2 inne którymi jestem zainteresowany: Canyon Grizl 7 Specialized diverge comp e5 grill wydaje się lepszy na szutry i dłuższe wyprawy, za to specialized na miasto. Pytanie czy to są jakieś znaczące różnice, czy jednak każdy się sprawdzi i będzie sprawiał przyjemność 😀 Z ciekawości, dlaczego uważasz że Grizl lepszy na szutry, a Diverge do miasta ? Jak rozważasz Diverga to polecam w karbonie https://www.tradeinn.com/bikeinn/pl/specialized-diverge-sport-700-grx-2024-rower-gravelowy/140415989/p?queryID=6b28c1e070caf08cd0f3926fdd9edd2a&buscador_search - sklep sprawdzony, mają kilka modeli z różnych roczników. Karbonowa rama Diverga jest bardzo komfortowa, ale ma troszkę mniejszą obciążalność niż alu. Odnośnik do komentarza
Hubbb Opublikowano 3 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 11 godzin temu, Pepe75 napisał(a): Z ciekawości, dlaczego uważasz że Grizl lepszy na szutry, a Diverge do miasta ? Jak rozważasz Diverga to polecam w karbonie https://www.tradeinn.com/bikeinn/pl/specialized-diverge-sport-700-grx-2024-rower-gravelowy/140415989/p?queryID=6b28c1e070caf08cd0f3926fdd9edd2a&buscador_search - sklep sprawdzony, mają kilka modeli z różnych roczników. Karbonowa rama Diverga jest bardzo komfortowa, ale ma troszkę mniejszą obciążalność niż alu. Masz rację, diverge wydaje się super opcją! Nie znam się bardzo na rowerach it wraz mam kurs przyspieszony 😅 Karbonowego nie chcę, bo znam siebie i myślę, że mam spore szanse aby go uszkodzić… Narazie specialized najbardziej mnie przekonuje, może kiedyś go wymienię lub doinwestuję Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi