michsmm Opublikowano Poniedziałek o 11:38 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 11:38 Który będzie dobry na początek Scott Spark 950 960 970 czy orbea oiz h10 H20 h30 bardziej chodzi o ramę pod dalsze jak się spodoba ulepszanie Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano Poniedziałek o 14:02 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 14:02 Scott ma zdecydowanie lepszą jakość karbonu. Koledze Oiz pękła podczas rekreacyjnej jazdy po lesie. Tylne widełki. Nie chcieli mu uznać gwarancji. I się bujał z nimi 4 miesiące. Natomiast inna rzecz to geo i zawieszenie. Odnośnik do komentarza
michsmm Opublikowano Poniedziałek o 14:39 Autor Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 14:39 chodzi mi wyłącznie z tych modeli ale alu Odnośnik do komentarza
Veriv Opublikowano Poniedziałek o 16:52 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 16:52 Ale początek czego? Scott Spark 950/60/70 to rower raczej bardziej trailowy, ale delikatny, blisko XC Orbea Oiz jest rowerem XC do ścigania się. Tu masz fajne wyjaśnienie jak sie dzielą rowery z pełnym zawieszeniem : https://www.youtube.com/watch?v=yqmm2d5ZZXM Odnośnik do komentarza
michsmm Opublikowano Poniedziałek o 17:25 Autor Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 17:25 interesuja mnie tylko roczniki tych modeli z 2022 i 2023 Odnośnik do komentarza
michsmm Opublikowano Poniedziałek o 17:33 Autor Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 17:33 7 minut temu, michsmm napisał(a): interesuja mnie tylko roczniki tych modeli z 2022 i 2023 Odnośnik do komentarza
michsmm Opublikowano Poniedziałek o 17:34 Autor Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 17:34 początek jazdy rowerem z pełnym zawieszeniem na sportowo amatorsko dla siebie pokonywanie zjazdów podjazdów Odnośnik do komentarza
Veriv Opublikowano Poniedziałek o 17:49 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 17:49 A gdzie są te zjazdy i podjazdy? Gdzie chcesz jeździć? Opowiedz proszę więcej Odnośnik do komentarza
michsmm Opublikowano Poniedziałek o 18:25 Autor Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 18:25 35 minut temu, Veriv napisał(a): A gdzie są te zjazdy i podjazdy? Gdzie chcesz jeździć? Opowiedz proszę więcej dolnośląskie lubuskie Odnośnik do komentarza
Veriv Opublikowano wczoraj o 06:03 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 06:03 Za mało info Odnośnik do komentarza
michsmm Opublikowano wczoraj o 06:28 Autor Udostępnij Opublikowano wczoraj o 06:28 poczytałem i przemyślałem orbea oiz idealna więc koniec tematu 😁 Dzięki Odnośnik do komentarza
Veriv Opublikowano wczoraj o 06:32 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 06:32 super 🙂 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi