robert42q Opublikowano 27 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia Witam mam pytanie odnośnie tylnej ośki w rowerze nakręcam wszystkie podkladki oraz konusy wszystko jest dobrze i jak wkladam juz kolo do ramy to ośka robi takie kółka i kolo lata lewo prawo czy wiecie czym to spowodowane ? Odnośnik do komentarza
Oskarr Opublikowano 27 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia nagraj film Odnośnik do komentarza
robert42q Opublikowano 27 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2 godziny temu, Oskarr napisał(a): nagraj film Dobra zaraz wrzucę Odnośnik do komentarza
robert42q Opublikowano 28 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 18 godzin temu, Oskarr napisał(a): nagraj film Dobra zaraz wrzucę Odnośnik do komentarza
robert42q Opublikowano 28 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia Nie da sie wstawic musi byc 1.95 mb plik ale chodzi oto ze jak napedzam kolo to cała oś sie porusza w kasecie Odnośnik do komentarza
Veriv Opublikowano 28 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia A mówisz że masz konusy. To dokręcając oś rozkręcasz konusy i robi się luz. Odnośnik do komentarza
robert42q Opublikowano 28 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia Czy wiesz jak to zrobif zeby nie bylo luzu i zeby oś poprawnie sie krecila Jak dokręcam mocniej to cale kolo sie blokuje i nie wiem Odnośnik do komentarza
Veriv Opublikowano 28 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia Niestety to jest dość wredne i najlepiej mieć narzędzia do konusów by dobrze zrobić kontrę nakrętkami. Inaczej rozkręci się podczas zakładania koła. Ja nie mam, nie żal mi że sie rysyje oś, i robiłem to szczypcami nastawnymi. Odnośnik do komentarza
Oskarr Opublikowano 29 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 19 godzin temu, robert42q napisał(a): Nie da sie wstawic musi byc 1.95 mb plik ale chodzi oto ze jak napedzam kolo to cała oś sie porusza w kasecie wrzucasz na youtuba, jak masz konto google to możesz tam też wrzucać, następnie nam wrzucasz linka do Twojego filmu. Musisz tylko ustawić aby film był publiczny lub dostępny dla każdego kto ma link. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi