NoOnesThere Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Wygląda na to, że zostałeś oszukany. Opis nieprawdziwy, w specyfikacji technicznej ani słowa o korbie. Oznaczenie przedniej przerzutki FD-M8000-D dotyczy, jeśli się nie mylę, przerzutki do 3-blatowej korby. Co za buraki, żeby tak oszukiwać Zatem, żeby przejść na 2x11 to byś musiał wymienić korbę i przerzutkę, bo lewa manetka (w tym wypadku) obsługuje korby 2 jak i 3-blatowe. Najlepiej jednak jeśli wypowie się jeszcze ktoś bardziej znający temat osprzętu MTB. Odnośnik do komentarza
michal7187 Opublikowano 21 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 @NoOnesThere,Myślę raczej, że doszło do pomyłki przy wysyłce - w aukcji był opis, że rower ma 22 biegi.Także w tytułach przelewów pisałem, że płacę za wersję 2x. Tak czy owak kupiłem przez allegro, więc jestem kryty - ponadto tower niezgodny z opisem w aukcji (tym bardziej mam się czym podeprzeć). Co do specyfikacji to jest to po prostu kopiuj wklej ze strony producenta roweru. Lipa straszna - człowiek czeka cały tydzień, a tu takie coś...Już napisałem do sprzedawcy o zaistniałej sytuacji i czekam na odpowiedź...Zawsze muszę mieć jakiegoś pecha :( Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Ja bym reklamował i mało tego. Skoro sprzedający wystawił rower jak w opisie to zawarł z Tobą umowę sprzedaży z której musi się wywiązać. Nie ma przebacz. Na 3 blaty bym już nie przeszedł albo 2x albo 1x. Odnośnik do komentarza
michal7187 Opublikowano 22 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Był przed chwilą telefon w sprawie tego roweru.Przyjadą i wymienią na prawidłowy model. Pozostaje tylko poczekać parę dni. Odnośnik do komentarza
NoOnesThere Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Tyle pieniędzy wydać i nie dostać tego czego się oczekuje to z pewnością bardzo denerwujące. Dobrze, że sprawa będzie załatwiona bez zgrzytów. Odnośnik do komentarza
michal7187 Opublikowano 22 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Owszem, człowiek chciałby pojeździć na nowej zabawce.Na szczęście pogoda nie najlepsza, więc idzie jakoś przeżyć. Odnośnik do komentarza
michal7187 Opublikowano 24 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Informuję, że podmiana zakończona sukcesem :)Jutro postaram się wrzucić fotki w dziale "nasze rowery" Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi