Pitrich Opublikowano 4 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia Na razie cisza. Pisałem do Peak Bike to mówili że mają numer części tylko w dystrybucji brak. Miał być w lutym ale ciągle brak. CentrumRowerowe kilka miesięcy temu też nie dało rady. Polecono mi tutaj gościa na FB co dorabia haki - Blackbird - Mechanik Rowerowy się zwie. No ale to by się wiązało z demontażem swojego, wysyłką i tym samym byłbym bez roweru 🙂 Jak nie masz innego wyjścia bo się już jeździć nie da to pogadaj z nim. Może niech zrobi ze 2-3 sztuki to bym z chęcią jeden wziął 🙂 Odnośnik do komentarza
Muchson Opublikowano 4 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia Na ten moment złożyłem reklamacje w centrumrowerowe , ale to co napisałeś nie brzmi optymistycznie . Do tego blackbird napisałem , chciał fotkę haka- podesłałem mu ale narazie cisza. Jak będzie trzeba to mu wyśle hak i dam Ci znać . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Muchson Opublikowano 14 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia Udało mi się dostać nowy hak od centrumrowerowe mimo negatywnie rozpatrzonej reklamacji . Więc wygląda na to ,że są zaopatrzeni - możesz podpytać. Jednak zastanawia mnie różnica w wyglądzie nowego i starego haka, wygląda na to że miałem bubla . Ząbek na starym miał niecałe 4 mm i faktycznie przerzutka ledwo na nim leżała , w nowym iest ponad 5mm i wydaje się solidniejszy materiałowo 🤔🤔 Na fotce widać różnice Odnośnik do komentarza
Pitrich Opublikowano 14 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia A wyślę z ciekawości zapytanie. Być może mają jakąś pulę tylko na wymiany gwarancyjne. Odnośnik do komentarza
Pitrich Opublikowano 18 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia Od 3 dni cisza, zapytali tylko o numer ramy i ktoś to sprawdza. Tymczasem chłopaki z Peak Bike odpisali pod jednym filmem na Youtube że mają już haki. Właśnie sobie zamówiłem od nich ze strony. https://www.peak-bike.pl/p/2031/hak-przerzutki-raymon-fullray-120 Odnośnik do komentarza
Pitrich Opublikowano 22 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia Mam i ja. Jeszcze żelki dostałem 🙂 Mam wrażenie że z innego materiału jest ta nowa wersja, może będzie mocniejszy. Odnośnik do komentarza
Dlug Opublikowano 30 Maja Udostępnij Opublikowano 30 Maja Witam Ratunku panowie i panie z kąd ten hak w normalnej jakości załatwić, kupiliśmy ten rower na centrumrowerowe.pl dla dziecka 9 letniego(on z komunii połowę i ja resztę na raty) które ma zajawkę na skakanie i zjazdy Jeżdżę passatem za 2000 pln z 99 roku myślałem że ten rower będzie kozak. A tu raz rozwaliło ten hak po 900m jazdy to go zareklamowałem dosłali niby nowy ale widać było że wykręcany. Po wymianie w serwisie pojeździł 5 godzin i to samo wyłamana końcówka do regulacji przerzutek. Co tu robić są jakieś sposoby na nią (przerzutkę). I Z KĄD WZIĄŚĆ TEN HAK RATUNKU Odnośnik do komentarza
Pitrich Opublikowano 30 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja Napisać do peakbike, może załatwią. https://www.peak-bike.pl/p/2031/hak-przerzutki-raymon-fullray-120 Jak nigdzie się nie uda załatwić to można zaatakować na facebooku gościa który dorabia haki z twardszych materiałów. Polecono mi go tutaj ale na szczęście nie musiałem korzystać, znaleźć do można po nazwie Blackbird - Mechanik Rowerowy Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi