mareckiabc Opublikowano 1 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 Mam w rowerze manetke Deore 12 rz zamontowaną na klamce hamulca. Chce ją zmienić na XT. Widze, że są montowane na obejmę oraz I-Spec. Ta moja to chyba I-Spec. Czy jeśli kupię dokładnie tą to będzie pasowała i zamontuje ją na klamce? https://allegro.pl/oferta/shimano-manetka-xt-sl-m8100-i-spec-ev-12-prawa-oem-13922152404 Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 1 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 Są różne standardy i-spec. Musisz się dokładnie przyjrzeć i wpisać part number manetki którą masz na stronie producenta. Ta którą podlinkowałeś jest w standardzie i-spec ev. DEORE XT M8100 12s | SHIMANO BIKE COMPONENT Odnośnik do komentarza
mareckiabc Opublikowano 1 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 Hmm szukam i żadnego nr nie widzę Moja 6100 A tak XT 8100 Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 1 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 Not to wygląda że obie są i-spec ev Dźwignia hydraulicznego hamulca tarczowego SHIMANO DEORE I-SPEC EV | SHIMANO BIKE-POLSKA Odnośnik do komentarza
mike21 Opublikowano 2 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 Bo w grupach x100 nie ma innych i-spec'ów. Odnośnik do komentarza
mareckiabc Opublikowano 2 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 Dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi