waldi19 Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2023 witam czy ktoś może mi napisać coś na temat roweru kawasaki kx-kdx3.0, czy warto się takim rowerem zainteresować ? Odnośnik do komentarza
Greg29 Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Nie no, piszą, że to rower klasy premium doskonały do wyczynu więc co tu komentować ? Odnośnik do komentarza
waldi19 Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Dziękuje za odpowiedz bo nigdzie nie mogę znaleźć żadnej informacji na temat specyfikacji technicznej roweru. Odnośnik do komentarza
Oskarr Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 6 godzin temu, waldi19 napisał(a): Dziękuje za odpowiedz bo nigdzie nie mogę znaleźć żadnej informacji na temat specyfikacji technicznej roweru. Kolega wyżej żartował. To raczej będzie tragiczny rower patrząc na dzień dobry po amortyzatorze z goleniami 26-28 mm i hamulcami na linkę, które nie hamują. Jeśli producent dał amortyzator za 50 zł i hamulce za 30 to się nie spodziewaj, że pozostałe komponenty będą klasy premium. To jest najtańszy chińczyk z baterią wsadzoną w ramę. Wolałbym już takie produkty jak testuje Łukasz na swoim kanale. Odnośnik do komentarza
Greg29 Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Oczywiście, że żartuję ale jednocześnie wyśmiewam ochachowe opisy totalnie beznadziejnych konstrukcji roweropodobnych, które tylko mają na celu nabrać nieświadomego "szarego Kowalskiego" Odnośnik do komentarza
waldi19 Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Dziękuje za zainteresowanie i odpowiedzi. Kawasaki sobie odpuszczę poszukam inny. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi