Veriv Opublikowano 11 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2023 Hm, a kompromis w linku powyżej? To rower dokładnie pomiędzy neuronem a spectralem z dużym skokiem. 140/125 będzie lepiej podjeżdżać i sprawdzać się turystycznie niż duzy spectral. Będzie też lepiej zjeżdżać niż neuron. To jest dalej jednak wybór pomiędzy dobrym a dobrym ? Odnośnik do komentarza
Oskarr Opublikowano 11 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2023 Nie szedłbym w 160 mm do wycieczek, neuron wydaje mi się optymalny do tego co opisujesz. @Veriv ciężko powiedzieć, czy będzie lepiej podjeżdżał, masa podobna, skok z tyłu mniejszy ale kątowanie bardziej pod zjeżdżanie niż wjeżdżanie. Ja ścigając się pod górkę postawiłbym raczej na neurona. Odnośnik do komentarza
Veriv Opublikowano 11 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2023 Jestem całkiem przekonany, że będzie lepiej podjezdzał niż spectral o skoku 160mm. Te 35mm skoku mniej to znacznie mniej do bujania i znacznie mniej do zawracania. Mniejszy skok to tez krótszy rower Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi