Kamykulator Opublikowano 26 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2023 17 minut temu, Greg29 napisał(a): Wygląda nieźle. Ile masz wzrostu? 188 przekrok 90 Odnośnik do komentarza
Greg29 Opublikowano 26 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2023 O to tak, rozmiar 59 powinien być o.k. Ja mam 183 cm wzrostu i przekrok 86/87 cm i mam rozmiar 56. Nie wiem czy tetaz się zmieniła geometria we współczesnych SL Road ale w tamtych byłem na granicy rozmiarów bo 56 było do wzrostu 182 cm a 59 od 182 cm. Teraz wg współczesnych tabel wychodzi mi rozmiar 58, już nie ma 59. Wziąłem wtedy mniejszy bo się lepiej na nim czułem. Ten co podlinkowałeś to też jest rocznik mniej więcej 2019 bo malowanie na to wskazuje więc rozmiar 59 będzie dla Ciebie jak najbardziej o.k. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 To jest kategoria najbardziej przereklamownych rowerów jeśli chodzi o nowe. Ileś tam lat temu kupiłem Speca Sirriusa na Tiagrze za 2k. I był to bardzo dobry wybór. Dziś też bym kupił używkę na minimum Tiagrze albo przynajmniej Sorze. Sora ma tę zaletę że można z nią używać wszystko z MTB. Z takich sztywniaków to są Spec Sirrius, Spec Source, Cube, Stevens, Boardman, Focus. Przy czym Spece dają mocno wyprostowaną sylwetkę. Ten Cube niezły. Odnośnik do komentarza
Kamykulator Opublikowano 28 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Cube kupiony, wizualnie bardzo ładny, w dobrym stanie i fajnie się jedzie, dziękuję wszystkim za rady ? Odnośnik do komentarza
Greg29 Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Super, miłej jazdy ? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi