tmax Opublikowano Czwartek o 14:02 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 14:02 Jednak wrzuciłem amortyzator o większym skoku. No nic, natury nie oszukam. Ciągle chodzą mi po głowie trailówki, choć na chwilę obecną nie mam czasu by jeździć w góry na single:)) No nic Alma prawdziwym rowerem trailowym nie będzie ale doszedłem jednak do wniosku, że nie będę się jej pozbywał i włożyłem znowu amor o skoku 120 mm, tym razem jest to Recon Gold z goleniami z amelinium:)) Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano Czwartek o 18:00 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 18:00 No i jest jakas roznica? Widze ze sporo ludzi wklada 110 lub 120 skoku. Odnośnik do komentarza
tmax Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu Wygodna pozycja na rowerze, lepiej zjeżdża w trudniejszym terenie i nie masz wrażenia, że zjeżdżając z górki padniesz na twarz, przelatując przez kierownicę:) Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu Muszę zrobić jakiś test. Ale pytanie skąd pożyczyć amor? 🙂 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi