Ivy Opublikowano 13 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2023 Sama długo szukałam roweru dla córki 8 lat.Zeszly rok jeździła Rockrider 20''.Zrobil się mały.Mierzyla po sklepach rowery na ramach XS koła 24" i 26".Ale to były wg mnie ciężkie grzmoty.Problem stanowi nasza piwnica w bloku-8schodow.ciezko córce wynosić ten poprzedni rower 20" a co dopiero trochę większy. Naczytałam się porad o lekkich rowerach i to był strzał w 10! Jak zobaczyłam z jaką lekkością podnosi specjalized Jett 24" i pomimo cynglowych przerzutek nie chce z niego zejść wiedziałam że to będzie ten tylko cena przyprawiła mnie o zawrót głowy w sklepie. Na necie wyhaczyłam za 1650 zł. Rewelacja! Pomimo że córka była w fanką przerzutek obrotowych nie schodzi z tego roweru cyngielki pojęła w mig. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 13 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2023 Mój młody nigdy się nie zaprzyjaźnił z obrotowymi. A jak dostał cynglowe akurat też z rowerem Specialized to odpalił jak szatan :) Nie zdawałem sobie wtedy sprawy jak ważne jest żeby dziecko miało lekki rower. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi