Marcin1986 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Witam mam problem po każdej jeździe na rowerze mija 1 lub dwa dni gwałtownie schodzi powietrze nagle tak jak by ktoś wentyl odkręcił już 3 razy wymieniałem dętkę bo niby była mała dziurka ale wiem że nie przebijam opony najlepsze jest to że teraz kupiłem nową oponę dętkę też i po wczorajszej jeździe jakieś 15 godzin później znów naglę zeszło całe powietrze i już nie wiem co to się dzieję może ktoś miał podobnie albo wie gdzie leży przyczyna pozdrawiam Odnośnik do komentarza
kaimoon Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Hej, nie masz przypadkiem jakiegoś zadziora na obręczy? Sprawdzałeś przy okazji wymiany dętki/opony? Odnośnik do komentarza
Pafcio Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Też podejrzewam, że może być coś ostrego po wewnętrznej stronie obręczy, może jakaś końcówka od szprychy. Odnośnik do komentarza
Marcin1986 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Też podejrzewam, że może być coś ostrego po wewnętrznej stronie obręczy, może jakaś końcówka od szprychy. No właśnie nie było sprawdzane :/ więc to musi być to Odnośnik do komentarza
muarte Opublikowano 2 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 niekoniecznie, jeśli opona i dętka jest cała, zobacz na zaworek może tam jakaś nieprawidłowość jest Odnośnik do komentarza
Jakob Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Miałem taki problem w starym trekkingowym rowerze. Okazało się, że to uszkodzona szprycha, która cały czas przebijała nowo wkładane dętki. Jeżeli opona i dętka są nowe to problem musi leżeć w piaście ;) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi