Janek90 Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Jak wybrać tatuaż dla rowerzysty? Odnośnik do komentarza
baca350 Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 A po co ci to?? Jeszcze cie rozpoznaja na ulicy i będzie siara! Albo ci wpieprzą. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Taki sobie walnij, niestety, tylko singlespeed... https://www.facebook.com/BikeRoar/photos/a.192935954088582/3663075963741213/?type=3 A i na pierwszy rzut oka niewidoczny, więc ryjobicia jako cyklista/wegetarianin może unikniesz ? Odnośnik do komentarza
baca350 Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Synek kiedyś ogłosił: tato, zrobie sobie tatuaż... Po półgodzinnej rozmowie pedagogicznej spękał gdy mu ogłosiłem ze go wydziedziczę, odetne od pępowiny i wypisze z drzewa. Pochwaliłem tylko ze jest to świetna sprawa przy identyfikacji zwłok. A koledzy porobili a potem usuwali. Dwa razy wydali pieniądze. Ich i wasza sprawa, ale zastanówcie sie po co?? Chyba ze grupa krwi pod pachą a pod drugą pesel. Hej! Odnośnik do komentarza
lukasz.przechodzen Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Tatuaże już od dłuższego czasu zostały odczarowane i nie kojarzą się z kryminałem. No chyba, że leśnym dziadkom. Cała masa sportowców nosi tatuaże, z kolarskiego świata chociażby Peter Sagan. Wrzucam fotkę jednego z nich, a ma ich więcej. Jakby mi mój tata zaczął gadać o wydziedziczeniu i to jeszcze z powodu tatuażu, to bardzo, ale to bardzo straciłby w moich oczach. Na szczęście ma normalne podejście do życia i nie gada takich głupot. Odnośnik do komentarza
lukasz.przechodzen Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 A tu jeszcze inspiracja dla fanów kolarstwa (znalezione w necie). Odnośnik do komentarza
Krzysiek744 Opublikowano 10 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2022 Panowie, ale pytanie nie było o osobiste uprzedzenia tylko inspiracje ? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi