Magda Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Witam Bardzo proszę o opinie na temat tego roweru. http://olx.pl/oferta/19-28-cross-kands-rower-maestro-1sezon-CID767-IDfLTgd.html Ma to być rower dla syna, który to ogłoszenie mi pokazał ja niestety zupełnie się na tym nie znam a chciałabym kupić coś w miarę solidnego. Na co warto zwrócić uwagę? Mamy pojutrze jechać zobaczyć ten rower. Z góry dziękuje za odpowiedź Odnośnik do komentarza
lukasz.przechodzen Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Hej, jeżeli tylko rower jest w dobrym stanie technicznym, to jest to ciekawa oferta, bo Kands robi całkiem fajne rowery i dobrze wyposażone. Odnośnik do komentarza
Magda Opublikowano 8 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Dziękuję Kupiliśmy ten rower, stan techniczny był bardzo dobry, jesteśmy zadowoleni , zwłaszcza syn :) Odnośnik do komentarza
SklepBiker Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 A można tak z ciekawości wiedzieć ile kosztował ostatecznie? Bo na samych zdjęciach wygląda ciekawie,więc jedyne co pozostaje to sprawdzić kwestie oraz stan techniczny roweru przed zakupem,to najważniejsza kwestia. Odnośnik do komentarza
Magda Opublikowano 10 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Za rower zapłaciłam 900zł , stan techniczny naprawdę bardzo dobry, sprzedający dodał jeszcze etui na telefon mocowane na ramę fajny gadżet dla syna który nie rozstaje się z telefonem :) i okulary dla rowerzysty - nowe, może nie jakieś z górnej półki no ale jednak. Odnośnik do komentarza
marcino285 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Fajny rower w dobrej cenie. Najważniejsze, że chłopak się cieszy i chce jeździć. Szerokości. Odnośnik do komentarza
Magda Opublikowano 10 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Marcino285 syn bardzo się cieszy pierwszego dnia zrobił od razu ponad 30km i chyba mnie pomału zaraża swoja pasją, zaczynam się rozglądać za rowerem dla siebie. Może nawet coś podobnego kupię, bo planujemy we wakacje trochę razem pojeździć. Czytam to forum od kilkunastu dni i sporo ciekawych rzeczy się dowiaduję, uwagi bardzo cenne dla kogoś kto jest zupełnym laikiem w tym temacie. Odnośnik do komentarza
marcino285 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Ty się nie zastanawiaj tylko kupuj rumaka dla siebie i jazda. To naprawdę frajda. Odnośnik do komentarza
Magda Opublikowano 15 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Chce kupić teraz coś dla siebie , za jakieś 1200zł max, zastanawiam się nad rowerem trekkingowym lub miejskim. Odbiegam trochę od tematu ale Wasza wiedza jest bezcenna ;) Odnośnik do komentarza
marcino285 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Przejrzyj forum i zobaczysz, że było już sporo tematów na temat jaki rower w jakiej kwocie. Zerknij też na główny temat na forum w jakim Łukasz opisał jaki rower do jakiej konkretnej kwoty wybrać. Jeśli masz coś na oku dla siebie to podlinkuj na forum, a zapewne ktoś ci na pewno doradzi. Odnośnik do komentarza
Magda Opublikowano 18 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Forum przeglądam o ile czas pozwala i robię to z coraz większym zapałem. Mam kilka typów nad którymi się mocno zastanawiam jednym z nich jest : http://allegro.pl/rower-dla-pan-z-klasa-spartacus-premier-28-gratis-i6256457553.html Mogłabym podjechać do Straszęcina i tam na żywo zobaczyć jak rower wygląda i no tak zwyczajnie go przymierzyć do siebie. drugi to : http://allegro.pl/kross-trans-pacific-damski-szary-dm-17-alivio-i6262694767.html nieco droższy niż zamierzałam kupic ale, może warto dołożyć i mieć już rower na dłuższy czas, co o tym myślicie? Dziękuje z góry za opinie. Odnośnik do komentarza
marcino285 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Kross jest droższy, ale zdecydowani lepszy. Warto dopłacić. Przy rozsądnym traktowaniu posłuży długo. Warto dopłacić. Jeśli możesz podjechać i przymierzyć się do niego to śmigaj. Odnośnik do komentarza
Oskarr Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Porównywanie tych dwóch rowerów jest niesprawiedliwe :( zbyt duża różnica w cenie. Spartacus ma w swojej ofercie jeszcze jeden rower który lepiej pasuje do porównania z Krossem: http://infinitibike.pl/glowna/31-spartacus-preier-30.html Rowery bardzo podobne (Kross i ten spartacus), jedyne rzeczy które z moją wiedzą jestem w stanie porównać to: przerzutka tył wygrywa Kross (Alivio vs Acera) Kaseta wygrywa Spartacus (Acera 8 rzędowa vs 7 rzędowy Altus), Opony wygrywa Kross (Schwalbe vs CST) Waga (o ile wierzyć producentom) wygrywa Spartacus (14,8 vs 17 kg ). Osobiście chyba wolałbym Spartacusa - wydaje mi się, że ma równiejszy osprzęt. Jeśli różnica w wadzę też jest prawdziwa to już w ogóle bym się nie zastanawiał Odnośnik do komentarza
Magda Opublikowano 20 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Chłopaki wielkie dzięki :) Rowery są z innych przedziałów cenowych ale właśnie dlatego zapytałam o opinie bo nie wiem czy warto dopłacić czy kupić nieco tańszy. Jako osoba zupełnie nie mająca pojęcia o tych wszystkich parametrach tym bardziej cenię Wasze opinie i na pewno wezmę je pod uwagę przy zakupie. Pozdrawiam Wszystkich , dziękuję :) Odnośnik do komentarza
marcino285 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Ja bym i tak wybrał Krossa. Dynamo w piaście dodatkowy plus. Lepszy amor. Lepsze przeżutki. Wagą bym się za bardzo nie sugerował. Kross ma lepsze ramy. Ale to tylko moja subiektywna opinia. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi