elede90 Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Cześć, przymierzam się do kupna kasku. Może ktoś doradzić od czego zacząć, jakich unikać i na co zwrócić uwagę. Mój budżet to max 150-180, na początek nie chce wydawać więcej ponieważ jazda rekreacyjna bez żadnych wyścigów. Odnośnik do komentarza
ArturMx Opublikowano 9 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 W tej cenie ciężko znaleźć coś z dobrego. Raczej szukałbym jakiegoś używanego FOXa Speedframe, albo poluj na promocje na https://fox.sklep.pl/kategoria-produktu/wyprzedaz/rowerowy-wyprzedaz/kaski-rowerowy-wyprzedaz/ Odnośnik do komentarza
kamul Opublikowano 9 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 W dniu 6.09.2021 o 12:58, elede90 napisał: Cześć, przymierzam się do kupna kasku. Może ktoś doradzić od czego zacząć, jakich unikać i na co zwrócić uwagę. Mój budżet to max 150-180, na początek nie chce wydawać więcej ponieważ jazda rekreacyjna bez żadnych wyścigów. Mam taki LINK (Bell Nomad) i polecam, wygodny, głowa się nie poci, jedyne co bym zmienił to wziąłbym teraz wersję z Mipsem, a bez Mipsu można próbować trafić w budżecie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi