marcino285 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Wyjście dobre, ale nie każdy ma garaż. Najważniejsze żeby rower w ogóle mieć gdzie trzymać i żeby był bezpieczny. Odnośnik do komentarza
Wlodziu Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 W piwnicy Odnośnik do komentarza
Bikeislive Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Najważniejsze aby rower przezimować,ja mam specjalnie zamontowane wieszaki/uchwyty rowerowe na ścianie w garaż,to najlepsze i zarazem najbardziej komfortowe rozwiązanie. Wystarczy też piwnica i odpowiednia konserwacja roweru na okres zimy. Odnośnik do komentarza
badCat Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Ja mam w piwnicy. Ale bardzo spodobał mi się pomysł z zamontowaniem oczka w podłodze lub ścianie i chyba tak zrobię :) Odnośnik do komentarza
FormickiBike Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 U mnie na szczęście rower mieszka w garażu, tylko że ocieplanym co jest niewątpliwie dodatkowym atutem podczas zimy, ewentualnie może być piwnica, chyba najważniejsze jest to, aby nie stał lub nie mieszkał zupełnie na dworze, bo wtedy osprzęt iw ogóle rower jako całość niszczy się zdecydowanie szybciej. Odnośnik do komentarza
Teresa Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Mój rower mieszka w piwnicy. Czasami jak nie chce mi się go znosić do piwnicy to wnoszę go do mieszkania, bo na parterze mieszkam. Odnośnik do komentarza
Pablito Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Mój rower mieszka w mieszkaniu (parter). Ma właściwie swój pokój :) Mam dwie piwnice i strych, ale jakoś nie zamierzam go tam przenosić ;) Odnośnik do komentarza
barsta Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 U mnie rowery ogólnie mieszkają w garażu, a jak mam czas śmigać w tygodniu to jeden stoi przy łóżku:P Odnośnik do komentarza
Pablito Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Najważniejsze, że bezpieczne. Ja jakoś do trzymania w piwnicy nie mogę się przekonać. Jak byłem dzieciakiem, to ukradli mi czerwone Wigry 3 spod sklepu i od tego czasu pilnuję. Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 U mnie rowery ogólnie mieszkają w garażu, a jak mam czas śmigać w tygodniu to jeden stoi przy łóżku:PTaki zżyty z nim jesteś czy do garażu jest nie po drodze? ;) Odnośnik do komentarza
Arctiss1 Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 U mnie rower jest w domu, wraz z całym sprzętem. Ale jak mieszkałem w bloku to rzeczywiście to był problem. Mieszkałem na 3. piętrze więc windy nie było a targać wszystko z góry na dół prawie każdego dnia nie było dobrym pomysłem. Więc rower stał w piwnicy z kłódką, blokadą, itp. Ale i tak trochę się o niego bałem :) ______________ Arctica.pl Odnośnik do komentarza
JednosladyTrendy Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 U mnie jest to ogrzewana piwnica gdzie rower bezpiecznie mieszka sobie na specjalnym wieszaku ( koszt 200zł, ale było warto), stabilny i bardzo bezpieczny, poza tym nikomu tam nie przeszkadza i nie blokuje miejsca na inne narzędzia czy sprzęt. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi