Skocz do zawartości

Gdzie mieszka Wasz rower?

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Najważniejsze aby rower przezimować,ja mam specjalnie zamontowane wieszaki/uchwyty rowerowe na ścianie w garaż,to najlepsze i zarazem najbardziej komfortowe rozwiązanie. Wystarczy też piwnica i odpowiednia konserwacja roweru na okres zimy.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

U mnie na szczęście rower mieszka w garażu, tylko że ocieplanym co jest niewątpliwie dodatkowym atutem podczas zimy, ewentualnie może być piwnica, chyba najważniejsze jest to, aby nie stał lub nie mieszkał zupełnie na dworze, bo wtedy osprzęt iw  ogóle rower jako całość niszczy się zdecydowanie szybciej.

Opublikowano

Najważniejsze, że bezpieczne. Ja jakoś do trzymania w piwnicy nie mogę się przekonać. Jak byłem dzieciakiem, to ukradli mi czerwone Wigry 3 spod sklepu i od tego czasu pilnuję. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

U mnie rower jest w domu, wraz z całym sprzętem. Ale jak mieszkałem w bloku to rzeczywiście to był problem. Mieszkałem na 3. piętrze więc windy nie było a targać wszystko z góry na dół prawie każdego dnia nie było dobrym pomysłem. Więc rower stał w piwnicy z kłódką, blokadą, itp. Ale i tak trochę się o niego bałem :)

Arctica.pl

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

U mnie jest to ogrzewana piwnica gdzie rower bezpiecznie mieszka sobie na specjalnym wieszaku ( koszt 200zł, ale było warto), stabilny i bardzo bezpieczny, poza tym nikomu tam nie przeszkadza i nie blokuje miejsca na inne narzędzia czy sprzęt.