Oizo Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Witam. W moim niedawno zakupionym rowerze muszę wymienić rączki gdyż są beznadziejne. Dotarłem do rączek z rogami Ergo. Lecz ich cena trochę mnie przerasta. Z drugiej strony rączki rogi z aliexpress podobno "latają" po kierownicy. Macie jakieś sprawdzone w przystępnej cenie do 100zlCzy może kupić lepsze rączki a rogi dokupić po jakimś czasie osobno? Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
liftlodz Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Ja na swoim trekkingu używam takich jak na zdjęciu, zapłaciłem coś ok 30 zł, są gumowane i mega wygodne Odnośnik do komentarza
Oizo Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Jakiś link do oferty posiadasz? Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
liftlodz Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Kupiłem w sklepie rowerowym, sygnowane przez MeridęTo masz podobne https://allegro.pl/oferta/rogi-kierownicy-jd-861a-tranzx-czarne-10042919865 Odnośnik do komentarza
Oizo Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 A rączki też kupowałeś? Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
liftlodz Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Nie, miałem przy rowerze Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi