woytaski Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Czy ten zestaw serwisowy od Bike Hand jest wart swojej ceny? Generalnie na chwilę obecną serwisuję sobie rower samodzielnie (czyszczenie, smarowanie, regulacja), ale za chwilę będę musiał dostać się do kasety, korby. Czy posiadany w moim rowerze mechanizm korbowy (Shimano FC-T551, Hollowtech II, 48x36x26 zębów) rozkręcę kluczami z z tego zestawu? Odnośnik do komentarza
thalcave Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 EEE... mi się otwiera zestaw do odpowietrzania hamulców. Osobście kupowałem pojedyńcze sztuki narzędzi a nie cały-wielki zestaw. Pomogło mi to rozłożyć koszty w czasie (cały czas jeszcze sobie coś tam dokupuje), po drugie stwierdziłem, że wszystkich kluczy i tak nie będę z takiego zestawu potrzebował. Odnośnik do komentarza
woytaski Opublikowano 17 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 sorki, poprawiłem linka... Powinno być już dobrze. Odnośnik do komentarza
boatman Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Taniej wyjdzie kupowanie tego, co jest potrzebne na bieżąco. Natomiast w kwestii ściągnięcia korby Hollowtech - wystarczy imbus. Plus ewentualnie klucz do suportów, gdybyś chciał wymieniać łożyska. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi