Mariusz1944 Opublikowano 2 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 Witam. Czy warto zapłacić 600 zł za tę Meridę? Wygląda na to, że osprzęt Alivio Odnośnik do komentarza
pepe Opublikowano 2 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 To jest rower około 20 letni, może nawet 30 letni. Wszystko zależy od tego w jakim jest stanie i ile trzeba włożyć żeby doprowadzić go do stanu używalności. A tego ze zdjęć się nie wywnioskuje.W najlepszym wypadku może być wart max te 600 złotych, w najgorszym praktycznie nic, np. jeżeli rama jest uszkodzona. Odnośnik do komentarza
Mariusz1944 Opublikowano 3 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Sprzedawca na allegro cieszy się dobrymi opiniami, także raczej nie kompromitowałby się sprzedażą roweru z uszkodzoną ramą Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 3 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Rama jest w porządku. Osprzęt sprzed potopu ale może dobrze działa. Ja mam rower na ramie sprzed 20 lat ale z nowszym Alivo. Więcej niż 500 bym nie dał. Odnośnik do komentarza
Mariusz1944 Opublikowano 4 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 Z takich starszych wynalazków znalazłem też Bullsa na stalowej ramie z tylną przerzutką Deore LX, manetki Alivio. Z przesyłką 300 zł Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi