jajacek Opublikowano 8 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Czy mógłbyś w wolnej chwili wyznaczyć lub opublikować ślad trasy którą uważasz za bardzo ciekawą do przejechania w swoich okolicach? Takie jakieś 40 do 80 km? Ja planuję zrobić to samo z Kampinosem. Chcę znaleźć jakieś trasy gdzie jest ładnie, najlepiej cały czas góra-dół, w miarę bez piachów, błota i kamieni. Odnośnik do komentarza
kaktus Opublikowano 11 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 NIe ma problemu :) pomyśle tylko jak, bo jeżdzę bez gpsa. Ale to za jakieś 3 tygodnie, bo jadę do Szkocji. Z rowerem, a jakże Ben Nevis wzywa! Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Wczoraj jeździłem ze znajomymi po Mazowieckim Parku Krajobrazowym. Na razie najfajniejsze off-roady po jakich jeździłem koło Warszawy. Dojechaliśmy pociągiem do Międzylesia a stamtąd wjechaliśmy w las i jechaliśmy czarnym szlakiem oznaczonym jako droga MTB. Trochę piachów ale mniej niż w Kampinosie. Fajne single, góra-dół. Super. Potem przerzuciliśmy się na trudny, bardzo techniczny singletrack wzdłuż Świdra. Piękna droga ale trzeba uważać. Raz tak przywaliłem głową w pochylone drzewo że aż zobaczyłem gwiazdy. Kask wytrzymał. No i raz zaliczyłem glebę zaczepiając o drzewo kierownicą na zakręcie. Ale bez obrażeń. Niestety Garmin mi coś wczoraj strajkował i nie mam śladu. Ale poproszę od kolegi. Koniecznie musisz pojechać bo absolutnie super trasa. No i jak ktoś ma ochotę to się można w Swidrze wykąpać. Woda płytka i czyściutka, mnóstwo plaż po drodze. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi