zboro Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Mam pytanie co oznacza w danych technicznych przerzutki tylnej pojęcia (dotyczą tej samej przerzutki): 1. Kompatybilna z kasetą zębatek 32T 2. Całkowita pojemność: 37T Odnośnik do komentarza
zboro Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 To pierwsze rozumiem ale jak przeczytałem to drugie to nie wiem o co chodzi Odnośnik do komentarza
thalcave Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Łukasz odpowiedział już na Twoje pytanie: Odnośnik do komentarza
zboro Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Da się krótko odpisać co to znaczy Całkowita pojemność: 37T ? Jak nie to nie ma pytania ? Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Nie da się. Znaczy różnica między zębami dużego i małego blatu (np 36-22=14) + różnica między najwyższą i najniższą koronką (np. 36-11=27). Tu dostaniemy 14+27=41 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi