Marko45 Opublikowano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Witam Pytanie będzie chyba głównie do użytkownika jajacek :) chcę zakupić rower MTB w okolicach 6 tys. Trochę ściganie w zawodach ale raczej dla zabawy. ostatecznie rozważam 2 modele, Merida big nine limited, i specialized chisel, jestem bardziej zdecydowany na speca ale ! Mam problem z ogarnięciem w jakich wersjach on występuje, bo to jakaś masakra :) są wersje chisel comp, chisel comp x1, chisel comp x2, chisel expert który też dzieli się na kilka co gorsza te same wersje np. chisel comp, różnią się osprzętem, comp jest w wersji 2x10 deore lub 1x11 slx ostatecznie byłem już zdecydowany na chisel comp 1x11 slx ale pojawił się na horyzoncie Expert, na stronie producenta nie znalazłem informacji o tylu wersjach a co sklep to inny chisel. są gdzieś wszystkie modele żeby zobaczyć różnice ? co polecacie i czym różni się expert od comp ? zależy mi na niskiej wadze, z tego co znalazłem wersja 1x11 slx waży 11.9kg Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Tu zapraszam:https://roweroweporady.pl/f/topic/2586-specialized-chisel-nowy-aluminiowy-wyścigowy-ht/page/3/ Odnośnik do komentarza
Marko45 Opublikowano 10 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 dziękuję dobry człowieku ? bardzo mi pomogłeś temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi