Jakub1984 Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Witam. Chciałem się podzielić opinią na temat tego roweru. Rower oczywiście kosztuje 999 zł i jeśli ktoś się waha czy kupić jednoznacznie mówię tak. Rower wart swojej ceny. Idealny na codzienne treningi, dojazdy do pracy czy wycieczki po 50 -60 km. Rower działa naprawdę dobrze. Bardzo wygodna pozycja. Opony założyłem większe i na tą chwile mam continentale 700x35c. Jest to rower napewno do jazdy w każdą pogodę. Mogę nazwać go śmiało rowerem ala gravelowym oczywiście z przymróżeniem oka pamiętając o cenie zakupu. Jeśli ktoś będzie miał pytania to z chęcią podzielę się szczegółową opinią. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
ktokolwiek Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Triban 100 też daje radę :) Odnośnik do komentarza
Jakub1984 Opublikowano 4 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Widziałem ten film. Bardzo dobre pokazanie tematu. Rower Triban 100 naprawdę się sprawdza. Wiadomo to jest rower do rekreacji a nie maszyna na wyścigi. Ale dla początkującego rowerzysty czy osoby do rekreacyjnej zabawy na rowerze ja ten rower polecam. Dużo frajdy, super wygodna tj wyprostowana pozycja która daje dużą radość z jazdy. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi