spolny Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Szukam bardzo budżetowego roweru do jazdy po asfalcie, okazjonalnie po lesie, polnej drodze itp. Zastanawiam się między tymi dwoma rowerami, ale nie wiem który jest lepszy. Odnośnik do komentarza
thalcave Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 48 minut temu, spolny napisał: Zastanawiam się między tymi dwoma rowerami, ale nie wiem który jest lepszy. Daj linki do rowerów i kwotę jaką dysponujesz. Odnośnik do komentarza
spolny Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 2 minuty temu, thalcave napisał: Daj linki do rowerów i kwotę jaką dysponujesz. Kross - https://www.bestbikestore.pl/kross-evado-10-grafitowyczerwony-mat-2018-p-91.html B'Twin - https://www.decathlon.pl/rower-szosowy-rc-triban-100-fb-id_8500949.html Szukam roweru za około 1000 złotych Odnośnik do komentarza
thalcave Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Oba rowery przedstawiają podobny osprzęt. B'Twin ma lepszą gwarancję na ramę, za to nie ma przerzutki z przodu. Jest więc prostszy w obsłudze ale ma mniejszy zakres przełożeń. Odnośnik do komentarza
pepe Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Kross z uwagi na bardziej wyprostowaną pozycję, szersze opony i amortyzator z przodu będzie lepszy gdy zjedziesz z asfaltu, czy nawet na gorszej jakości ścieżce rowerowej. Tribanem po lesie za bardzo nie pojeździsz, chyba że po twardej ubitej ziemi czy innej równej nawierzchni. Odnośnik do komentarza
Jakub1984 Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Jeśli jeszcze nie kupiłeś roweru to jak dla mnie Triban 100 to rewelacja. Zrobiłem tym rowerem w obecnym sezonie 2 tys km. Jedyne modyfikacje które uczyniłem to zmiana opon na szersze i klocków hamulcowych. Jak dla mnie rower nie ma sobie równych. Jak masz więcej pytań to śmiało. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi