Thommas Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 https://www.olx.pl/oferta/rower-szosowy-trek-domane-sl5-2018-jak-nowy-karbon-CID767-IDAPtup.html#bef619b790 Będę wdzięczny za Waszą opinię. W innym wątku jajacek pisał, że we wrześniu 2018 można było kupić używanego karbonowego Treka Domane za ok. 5k... Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Ten po sezonie był za 6 z groszami. Za 5 z groszami był na Tiagrze. Jeździłem na trochę wyższym modelu ale chyba rama była taka sama. Mega wygodna. Rower mi się bardzo podobał. Sądzę że cena ma ręce i nogi. Z tym że w przypadku zakupu używki, tylko odbiór osobisty i umowa kupna-sprzedaży z danymi sprzedającego z dokumentu i numerem ramy w umowie. Odnośnik do komentarza
Thommas Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Dziękuję. Tylko czy rozmiar ramy będzie dobry?... Mam 182 cm wzrostu i długość wewnętrzną nogi 81.5cm Teoretycznie to odpowiada rozmiarowi 56 w tym modelu wg rekomendacji Treka Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Rozmiar dobry. Jeździłem na 52 i był na moje 175 za mały. W Specu mam 54. Nawet masztu nie będziesz musiał zmieniać bo jak ktoś ma długie nogi to potrzebuje maszt innej długości. Takie dziwne rozwiązanie Treka. Odnośnik do komentarza
FilipEngel Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Będzie brakować amortyzatorów :p Odnośnik do komentarza
Thommas Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Okazało się, że rower poobijany i porysowany, a w opisie był jak nowy.. eeech, szkoda słów... Znalazłem podobny, a nawet na lepszej ramie, na ultegrze i Di2, ale ma chyba z 5-6 lat i nie wiadomo jak był jeżdżony, więc nie wiem, czy w ogóle warto go oglądać... https://m.olx.pl/oferta/rower-trek-domane-six-series-di2-fulcrum-racing-zero-CID767-IDAQ9po.html#position=6&page=5 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi