fionka Opublikowano 6 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Witam, Proszę bardzo o pomoc w zidentyfikowaniu tego roweru. Nie znam się na rowerach, szukałam informacji w internecie, ale nic nie znalazłam. Chciałam go naprawić i doprowadzić do porządku dla syna. Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza
pepe Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Faktycznie nic nie ma w Internecie. Jedyne co jestem w stanie powiedzieć, to że jest to rower typu BMX przeznaczony do robienia różnych ewolucji. Inna sprawa, że do zrobienia serwisu nie jest konieczna identyfikacja marki/producenta roweru. Zwykle stosowane są standardowe części, serwis rowerowy powinien sobie poradzić. Odnośnik do komentarza
Mociumpel Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Sama firma to jakiś chiński wynalazek http://www.cccme.org.cn/shop/cccme5375/index.aspx , niestety obecnie w produkcji nie maja chyba już tego modelu. Ale jak @pepe napisał nie ma to znaczenia skąd pochodzi bo rower doprowadza się do stanu fabrycznego z części rowerowych dostępnych w każdym sklepie rowerowym. Odnośnik do komentarza
fionka Opublikowano 7 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Bardzo dziękuję za informację. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi