Menppo Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 To będzie mój pierwszy prawdziwy rower więc jak na razie za bardzo się nie znam, ale spodobały mi się te dwa "Ghost Kato 4.9" oraz "Kross Black edition 4" Jakie są ich mocne i słabe strony i który ostatecznie lepiej się sprawdzi? Dodatkowo jeszcze rozważałem "Kross level 6.0" ale to inny próg cenowy i wiem że jest on raczej najlepszy z tych trzech Odnośnik do komentarza
Menppo Opublikowano 3 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 11 godzin temu, jajacek napisał: link? Kross Black edition 4 Ghost Kato 4.9 Odnośnik do komentarza
MARIUSZZZ Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Za tą kasę, to obecnie najbardziej opłaca się Indiana z MediaExpert: INDIANA X-Pulser 5.9 lub Indiana X-Pulser 6.9 Lepszy osprzęt i amortyzator. Trzeba tylko dobrać odpowiedni rozmiar. Odnośnik do komentarza
tonymony Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 11 godzin temu, MARIUSZZZ napisał: Za tą kasę, to obecnie najbardziej opłaca się Indiana z MediaExpert: INDIANA X-Pulser 5.9 lub Indiana X-Pulser 6.9 Lepszy osprzęt i amortyzator. Trzeba tylko dobrać odpowiedni rozmiar. Faktycznie spoko cena Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi