xiveris Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Muszę synowi zmienić rower gdyż obecny z kołami 16" (kross Racer) staje się dla niego zbyt mały. Mierzyłem z nim rowery i najlepszym wyborem wydaje się rower z 20 calowymi kołami. Jednak nie wiem jaki wybrać.Oglądałem min. CTM Scooby 2.0, kross hexagon mini. Rowery oba wydają się w porządku. Jednak może w tej cenie warto zwrócić uwagę na inne modele. Szacuje że na takim rowerze przejedzie z 2-3 sezonów. Wysłane z mojego moto g(6) play przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 3 sezony na pewno nie. Dobrze jak dwa. Kup coś używanego, lekkiego, bez amortyzatora. Woom, Puky, Islabikes, Frogg Bikes, Early Rider. Odnośnik do komentarza
MARIUSZZZ Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Z lekkich są jeszcze Superior, Serious i Orbea. Odnośnik do komentarza
dawidm Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 albo Squish, Trek Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi