karol1994cz Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Witam, poleci ktoś jakąś lekką stopkę do szosy? Odnośnik do komentarza
thalcave Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 To ty nie wiesz, że do rowerów górskich czy szosowych nie montuje się stopek? ? A tak serio masz otwory do zamontowania stopki czy potrzebna będzie jakaś na obejmę? Odnośnik do komentarza
karol1994cz Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 200g aż tak dużej różnicy nie robi, a znacznie ułatwia korzystanie z roweru i zmniejsza ryzyk uszkodzeń lakieru, haka do przerzutki, owijki, wg mnie same zalety a 200-300 g to prawie nic w porównaniu z korzyściami jakie daje. Dziwie się że ludzie nie będący profesjonalistami walczą o każdy gram wymieniając różne komponenty by zyskać 5 g różnicy. Stopka raczej na obejmę będzie mi potrzebna. Odnośnik do komentarza
MARIUSZZZ Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Ja mam taką do kilku lat i działa. https://allegro.pl/oferta/accent-comfort-podporka-rowerowa-regulowana-24-28-7523234013?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_UZSD_pla_sport_turystyka_rowery_akcesoria&ev_adgr=Rowery+i+akcesoria&gclid=EAIaIQobChMIhZ6up5jA4QIVBMAYCh3pugUtEAQYBSABEgKnkfD_BwE Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi