horacy13 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Czy ktoś z własnego doświadczenia może polecić jakieś miejsce w Poznaniu (+ w promieniu 30 km), gdzie robiony jest bikefitting? Chodzi o rower szosowy. Odnośnik do komentarza
rowerowy365 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 W BCM Novatex w Puszczykowie stoi coś co wygląda jak "rower do bikefitingu". Czy na pewno do tego służy - nie wiem, czy tam można zrobić - nie wiem. Ale możesz zadzwonić i spytać. Możesz też spytać w CCR na Ptasiej koło stadionu. Odnośnik do komentarza
thalcave Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 W większych sklepach rowerowych (prestiżowych) możesz popytać o tą usługę. Odnośnik do komentarza
horacy13 Opublikowano 27 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Akurat o ile z jakości ciuchów BCM Novatex jestem bardzo zadowolony, to ich obsługa w sklepie przy reklamacji pozostawiała naprawdę sporo do życzenia. Z takim tematem w związku z tym nigdy bym się do nich nie zwrócił. A ogólnie to dzięki za odpowiedzi, jednak liczyłem na czyjeś opinie i doświadczenia. Bo że można popytać i że pewnie robią w sklepach / serwisach, to akurat dla mnie jasne ? Odnośnik do komentarza
rowerowy365 Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Więcej nie pomogę bo nigdy bikefittig nie był mi potrzebny. Zaskoczyłeś mnie z reklamacją w BCM. Kupowałem od nich ciuchy i są ok, a niedawno wszywali mi łatkę w spodnie, które sam przetarłem i zrobili to gratis. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi