Diodek Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 @lukasz.przechodzen Może zmienisz ustawienia wordfence. Jest lekko przewrażliwiona. Zacytowałem kogoś, dodałem swoje zdanie w temacie i wkleiłem link do YT. Przy próbie zatwierdzenia błąd Odnośnik do komentarza
lukasz.przechodzen Opublikowano 20 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Cześć, szczerze mówiąc, nie wiem nawet za bardzo co zmienić w ustawieniach, żeby Wordfence nie był aż tak restrykcyjny. Na razie jesteś pierwszy, który to zgłosił. Udało się zamieścić post? Może pisałeś sporo na forum i WF wykrył to jako dużą aktywność? Odnośnik do komentarza
Diodek Opublikowano 20 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Nie, raczej nie było to "nadużycie". Tak, post napisałem, tyle że bez filmu, a wstawiłem link po prostu. Dla próby zrobiłem teraz to samo (mój pierwszy post dzisiaj), efekt był jak wyżej. Jak chcesz mogę nagrać jak to wygląda, ale za dużo to pewnie nie powie. Odnośnik do komentarza
lukasz.przechodzen Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 No właśnie sęk w tym, że ja z tym nic nie zrobię :( Wordfence robi swoją robotę, bo wycina mi całą masę różnych dziwnych botów. Ale jak go ustawić dokładniej, tego niestety nie wiem :\ Chyba, że wkleisz mi tylko jaki komunikat wyskakuje, gdy pojawia się blokada. Odnośnik do komentarza
Diodek Opublikowano 25 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Komunikat jest w pierwszym poście, ale skoro tylko ja mam problem to proponuję to zignorować. Widocznie to błahostka nie warta zachodu. Aby Ci to zobrazować, masz filmik jak powstaje ten komunikat https://www.dropbox.com/s/b5bqyabo0g86v8p/bład.wmv?dl=0 Film trwa "aż" 20 sekund. Odnośnik do komentarza
lukasz.przechodzen Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Znalazłem w historii informację o blokowaniu Twoich działań. Dodałem Cię do białej listy, spróbuj teraz, może się uda. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Też tak miałem że nie mogłem osadzić cytowanego postu tu z forum w formie graficznej tylko jako link. Coś źle to jest skonfigurowane. Odnośnik do komentarza
Diodek Opublikowano 26 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Ok, wszystko działa. Odnośnik do komentarza
lukasz.przechodzen Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Dnia 26.03.2019 o 18:08, jajacek napisał: Też tak miałem że nie mogłem osadzić cytowanego postu tu z forum w formie graficznej tylko jako link. Coś źle to jest skonfigurowane. Znalazłem to zdarzenie, dodałem Twoje IP zaczynające się od 91 do białej listy. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi