Horacy Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Witam, mam 14 lat i rower od komunii. Dawno go nie używałem i mocno zaniedbałem. Dziś go wyczyściłem i gdy jadę trzeszczy. Czego to może być wina? Macie jakieś porady co mógłbym wymienić,zrobić by lepiej się z niego użytkowało? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
pepe Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Naoliwić łańcuch, albo nawet wymienić. Odnośnik do komentarza
thalcave Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 A ten rower jest dla Ciebie jeszcze dobry? Od czasu komunii chyba trochę urosłeś... Ja bym dorzucił jeszcze wymianę linek dla komfortu i bezpieczeństwa oraz klocków hamulcowych. Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Pewnie idealny nie jest, ale ja jeździłam rowerem, który mi kupiono w IV klasie podstawówki do końca IV klasy liceum. A i w wieku 25 lat dawałam radę w razie konieczności kilkakrotnie ? W takim rowerze trzeszczeć może niestety wszystko. Nie tylko napęd. Dużo zależy od jego przechowywania. Ja o mój dbałam, to wytrzymał lat 15, a jak tylko się nim "zaopiekował" dziadziu, to po dwóch latach nie dało się na niego patrzeć, bo musiał sobie robić porządek w piwnicy, to na przykład wystawiał go na deszcz, a potem tradycyjnie pod worek, żeby się nie kurzył ? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi