ogreczek Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Prośba do moderatora o usunięcie posta. Dziękuje ! Odnośnik do komentarza
MARIUSZZZ Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Dwie oferty nie aktualne. Wheeler i Giant nie mają podanych roczników, a wg mnie to ważny szczegół. Odnośnik do komentarza
ogreczek Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Kurczę ! Tego Tribana mi ktoś już sprzątnął z przed nosa ;) Ta Carrera jest jeszcze na Olxie - 100 PLN taniej. Co do roczników jak sprawdzałem po zdjęciach w Google Photo to Giant rocznik 2004 - 2005 a Wheeler jest dużo starczy - gdzieś początek 2000 roku ... Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Ja sprzedaję taki:https://www.olx.pl/oferta/btwin-sport-3-CID767-IDvocX2.html#d252d557e2Rozmiar jest odpowiedni Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Jeśli chodzi o starsze rowery to osprzęt poniżej Shimano 105 10x nie ma sensu. Ze starą Sorą i Tiagrą były nieustające problemy. Z żadnym Campagnolo nie ma problemów pod warunkiem że nie jest sprzed ćwierć wieku. Ważne żeby było chociaż 9-biegowe, bo do niego są dostępne części.. Odnośnik do komentarza
ogreczek Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Też słyszałem że - kiedy kończy się Shimano to Campa się dopiero dociera ;)) Ta L Tribanowa nie będzie za mała na mnie ? Jak patrzyłem na tribany to z tabelki wychodzi mi XL (ze względu na przekrok) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi